Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge

Tko su Aton usluge?

Aton usluge su tvrtka koja se bavi kreditnim posredovanjem koja posjeduje odobrenje Ministarstva financija kojima može obavljati usluge posredovanja kod potrošačkog kreditiranja. Naime, svaki put kada osoba preda zahtjev nekoj banci za upit kredita i banka odbije dati kredit to se bilježi u kreditno izvješću koje banke međusobno koriste, te se time vaša kreditna sposobnost umanjuje s obzirom da vas je već jedna banka odbila.

Aton usluge su tu da vam pomognu da izbjegnete davanje upita bankama za koje ćete dobiti možda negativan odgovor i time si smanjiti krediti rejting kod neke druge banke gdje biste možda i dobili kredit. Upravo u tome će vam ova tvrtka pomoći da ne tražite sami i čekate u redovima u bankama, prema vašoj kreditnoj sposobnosti ponuditi najbolje rješenje kako biste dobili kredit otprve.

Ova tvrtka surađuje sa hrvatskim bankama i poznati su joj uvjeti koje pojedina banka nudi i koje uvjete neka banka traži. Na vama je da ovoj kompaniji date iznos kredita koji želite otplaćivati te potrebne informacije o vašoj kreditnoj sposobnosti.

Što je u ponudi Aton usluge

Aton usluge vam mogu ponuditi sve potrebne informacije o različitim kreditima kod više banaka, te možete odabrati najpovoljniju opciju za vas u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima otplate kredita. Ova tvrtka će vam pomoći da saznate kolika je vaša kreditna sposobnost te prema tome da li iznos kredita koji vam je potreban možete otplaćivati i u kojem roku.

Aton usluge će vam pomoći i oko dokumentacije koju trebate prikupiti da biste je dostavili banci prilikom predaje zahtjeva za kredit, tako da se nećete morati vraćati u banku ukoliko nedostaje nešto od dokumentacije. S obzirom da ova tvrtka radi na području cijele Hrvatske svi građani Hrvatske mogu koristiti usluge ove tvrtke. Isplate kredita se organiziraju prema mjestu stanovanja ili prema mjestu kako vam najviše odgovara.

Ova tvrtka će vam uštedjeti vaše vrijeme, pomoći sa dokumentacijom, ponuditi opciju za dobivanje kredita sa pozitivnim ishodom, te će vam preporučiti za vas najbolju opciju kredita koji vam je potreban.

Kako do Aton usluge

Do Aton usluge možete doći vrlo jednostavno, jednim telefonskim pozivom ili poslanim upitom online na službenim stranicama ove tvrtke. Financijski stručnjaci Aton usluge će vam pružiti odgovore na sva vaša pitanja vezana uz kreditiranje i dobivanje kredita u skladu sa vašom kreditnom sposobnosti.

Ukoliko šaljete upit putem online usluge bit će dovoljno da navedete svoje osobne podatke poput imena i prezimena, te kontakt telefona i e-mail adrese na koju vas se može kontaktirati povratno. U upitu možete navesti i kratku poruku o temi o kojoj želite razgovarati, te o kojoj imate pitanja vezano uz kreditiranje.

U vrlo kratkom vremenu će vas kontaktirati stručnjaci ove tvrtke i dati vam odgovore na vaša pitanja, te ponuditi najpovoljnije opcije kreditiranja u skladu sa vašim potrebama i vašoj kreditnoj sposobnosti. Na taj način ćete vrlo brzo doći do informacije kojim bankama se trebate obratiti kako biste mogli realizirati svoj zahtjev za kreditom, te na kraju i uspješno dobiti kredit i traženi novac.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.