Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice do 2000 EUR

Brze pozajmice do 15000 kn

Brze pozajmice do 2000 EUR – odlično rješenje za sve hitne slučajeve

Svatko od nas se može u bilo kojem trenutku naći u situaciji gdje vam iskrsne neki neočekivani trošak, a kod sebe nemate dovoljno financijskih sredstava kako biste mogli sanirati cjelokupni iznos. Ne morate se više oko toga brinuti, jer sada za vas postoji idealno rješenje! Kreditne kuće već dugi niz godina vladaju na financijskom tržištu. Oni vam u svojoj ponudu mini kredite, brze zajmove i brze pozajmice do 2000 EUR koji su dostupni za sve građane starije od 18 godina. Ono što ih čini drugačijima od klasične banke je što nemaju visoke kriterije kao što banke imaju. Kod njih nije bitan kakav je vaš kredibilitet, jedino im je bitno da imate otvoren, neblokiran i nezaštićen tekući račun na kojemu redovno dobivate mjesečna primanja bilo koje vrste. Također, njihove brze pozajmice do 2000 EUR su nenamjenski, što znači da ih možete u bilo koje svrhe iskoristiti, bez da morate o tome svojeg bankara obavijestiti.

Brze pozajmice do 2000 EUR – višenamjenske pozajmice dostupne za sve građane

S napretkom tehnologije, financijsko tržište se podosta moderniziralo, te su sada mnoge usluge postale dostupne online, pa tako i sklapanje ugovara za brze pozajmice do 2000 EUR. Mnogobrojne kreditne kuće i online banke vam nude mogućnost ugovaranja brze pozajmice do 2000 EUR. Upravo ih to čini drugačijima od komercijalne banke. Kod njih ne morate otići do poslovnice kako biste dobili pozajmicu novca, već sve to možete obaviti iz svojega doma ili od neke druge lokacije, primjerice ako se vozite u vlaku ili sjedite u kafiću možete ugovoriti pozajmicu. Bitno je da imate mobitel, laptop ili tablet te pristup internetu, i možete za 10 minuta dobiti svoju pozajmicu! Od dokumentacije sve što će vama trebati je samo važeća osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Bitno je za navesti da vaš tekući račun ne smije biti niti blokiran niti zaštićen kako bi vam mogli isplatiti novce na račun. Brze pozajmice su dostupne za sve punoljetne građane bez obzira na vaš radni status i vaš kredibilitet.

Brze pozajmice do 2000 EUR – brzo odobrenje i isplata na račun

Kreditne kuće su promijenile način kako možete doći do pozajmice. Više se ne morate mučiti s čekanjem u redu u banci ili stalnim posjećivanjem poslovnice i skupljanjem hrpu papirologije. To je sada sve dio prošlosti. Kod kreditne kuće cijeli postupak ugovaranje brze pozajmice do 2000 EUR se odvija online, te tako možete iz udobnosti svojega kauča dobiti zajam novca bez da ste morali napustiti svoj dom! Osim što je postupak dobivanja kredita pojednostavljen, ujedno je količina potrebne dokumentacija smanjena na samo dva dokumenta! Sve što trebate napraviti kako biste došli do brze pozajmice do 2000 EUR jest da ispunite njihov kratki obrazac za slanje zahtjeva. U njihovom obrascu trebate ispuniti sva obavezna polja s vašim osobnim podacima, te trebate odrediti koliki iznos pozajmice vam treba i koji rok otplate vam odgovara. Zatim im trebate poslati preslike osobne iskaznice i kartice od tekućeg računa. Kada ste gotovi i poslali ste im zahtjev, njihov bankar će vas kontaktirati u brzom roku. Po uspješnom odobrenju pozajmice, možete očekivati isplatu novca unutar sat vremena.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.