Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 23.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate

Što su brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate su oblik kreditiranja koje banke i kreditne kuće nude kao kratkoročni oblik financiranja po fleksibilnim uvjetima. Uglavnom se radi o pozajmicama manjeg novčanog iznosa na kraći rok otplate na dogovoreni broj rata otplate. Procedura odobravanja i obrade zahtjeva za brzim pozajmicama je krajnje jednostavna i klijentima se zahtjevi za pozajmicama odobravaju vrlo brzo, te novac vrlo brzo sjedne na vaš tekući račun.

Brze pozajmice na rate ćete zatražiti od banke ili kreditne kuće, dogovoriti uvjete poput kamata, rok otplate odnosno broj rata otplate prema visini iznosa otplate koje realno možete otplaćivati, bez komplicirane dokumentacije koja se uobičajeno traži kod odobravanja kredita.

Ovaj oblik financiranja nema određenu namjenu stoga novac možete utrošiti prema svojim potrebama ovisno za što vam treba, te pri tome nećete trebati dostavljati dokaze na što ste utrošili novac. Sa bankom ili kreditnom kućom možete dogovoriti do pet rata otplatu glavnice uvećanu za iznos kamata koje ćete platiti za korištenje dobivene pozajmice.

Brze pozajmice na rate tko ih može koristiti

Brze pozajmice na rate mogu koristiti svi punoljetni državljani Hrvatske, bez obzira da li su u radnom odnosu, u mirovini ili su nezaposleni. Ukoliko su zaposleni građanima vrsta ugovora o radu određeno ili neodređeno ne utječe na status i odobravanje brzih pozajmica, također umirovljenicima se ne ograničava njihova starost prilikom odobravanja brzih pozajmica.

Iako je uvjet da postoje redovita primanja jedan od važnijih uvjeta za dobivanje brze pozajmice na rate, postoji i mogućnost nezaposlenima da dobiju brzu pozajmicu i na taj način si pomognu dok su nezaposleni i dogovore sa kreditorom odgodu otplate dok se ne zaposle i prema tome slože otplatni plan rata za otplatu brze pozajmice.

Ukoliko se dogodi da tokom otplate dođete u situaciju da me možete platiti sljedeću ratu otplate najbolje je da što prije kontaktirate svog kreditora i javite za svoju situaciju, te će vam se ponuditi povoljnije rješenje dok ne budete u mogućnosti platiti ratu. No, svakako budite svjesni da kreditor to ne radi zato što vas voli nego zato što će više zaraditi na vama naplaćujući vam kamate time što će vam produžiti ukupni rok otplate.

Brze pozajmice na rate postupak dobivanja

Brze pozajmice na rate imaju vrlo jednostavan postupak za obradu, odobravanje i dobivanje potrebnog novca. S obzirom da ovaj oblik financiranja ne zahtjeva brojnu papirologiju, zadužnice, jamce, sudužnike to uvelike ubrzava i pojednostavljuje proceduru dobivanja pozajmice.

Ukoliko svoj zahtjev za brze pozajmice na rate predajete online procedura je još brža i jednostavnija. Sve što ćete trebati dostaviti su osobni podaci, broj svog tekućeg računa i scan osobnog dokumenta kojim dokazujete da ste punoljetni i da ste hrvatski državljanin. Moguće je da će vas neki od kreditora tražiti i da dostavite zadnje tri platne liste ili izlista mirovine, no vrlo rijetko.

Ukoliko je vaša kreditna sposobnost, odnosno sposobnost otplaćivanja brze pozajmice zadovoljavajuća, na temelju vaše kreditnog rejtinga brza pozajmica će vam biti odobrena i novac će biti na vašem tekućem računu isti dan, ako ne onda u roku 24 sata od podnošenja zahtjeva za brzom pozajmicom koja će riješiti vašu potrebu za dodatnim financiranjem.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.