Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke i kome su potrebne

Danas maltene ne postoji punoljetna osoba koja nema svoj bankovni račun. Radi se o osnovnom dijelu života svake odrasle osobe budući da gotovo svi poslodavci novac isplaćuju direktno na vaš bankovni račun i ne nude isplatu na ruke osim ako ne radite na crno. No ako se nađete u situaciji u kojoj vam je hitno potreban novac, postoji šansa da ne možete računati na svoj bankovni račun jer je u blokadi ili ga iz nekog razloga trenutno uopće nemate. Ljudi koji su se našli u problemima sa bankom, a i dalje žele nekako doći do novaca najčešće pretražuju brze pozajmice na ruke. Do ovakvih pozajmica je moguće doći no morate uzeti u obzir da one nose određen rizik, a k tome i veće kamatne stope nego klasične pozajmice. Većina zajmodavaca će vam danas nuditi pozajmice samo ako imate dostupan bankovni račun. Rijetki su oni koji će vam omogućiti brze pozajmice na ruke no to ne znači da ih nije moguće naći.

Brze pozajmice na ruke preko interneta

Uzimanje bilo kakve pozajmice podrazumijeva dobivanje nekog novčanog iznosa koji ćete tada vraćati kroz određen period vremena uz nadodane kamate. Na taj način vi dolazite do novaca onda kada su vam najpotrebniji, a zajmodavac zaradi na kamatama. Većina ovlaštenih zajmodavaca nudi vam danas ostvarivanje brze pozajmice preko interneta. Sve što trebate napraviti je pronaći stranicu koja se bavi izdavanjem zajmova i ispunite prijavnicu za zajam. Cijeli proces je izrazito jednostavan jer na stranici samo trebate izabrati iznos između 75 EUR do 4000 EUR te željeni rok otplate. Odmah dobivate pregled kolika bi vam bila mjesečna rata, a traženi zajam vam se isplaćuje već isti dan na bankovni račun. Ako vas zanimaju brze pozajmice na ruke, također je moguće naći zajmodavca preko interneta ali su daleko rjeđi. Ako se odlučite na ovakvu opciju, jako je bitno da se osigurate potpisivanjem ugovora kako bi imali papirnati trag o uvjetima posudbe i vraćanja novca. Brze pozajmice na ruke drugačije se dogovaraju nego isplata na bankovni račun.

Brze pozajmice na ruke postupak

Odobravanje brzog zajma koji vam se isplaćuje na bankovni račun izrazito je jednostavan postupak koji od vas zahtjeva samo presliku osobne radi identifikacije i broj računa na koji se novac može isplatiti. Ovakav dogovor je najsigurnija opcija kako za zajmodavca tako i za vas. Ali ako iz bilo kojeg razloga nemate dostupan bankovni račun, moguće je dogovoriti brze pozajmice na ruke. Budite svjesni da uz ovakve pozajmice najčešće dolaze i veće kamate te morate dokazivati najmodavcu da imate konkretne prihode od kojih se zajam može vratiti. Vraćanje zajma skupa sa kamatama najčešće se radi odjednom do točno određenog datuma što je uglavnom za mjesec dana ili manje. Ako ne možete dokazati da imate prihode, morat ćete nešto dati kao zalog pa se u slučaju ne vraćanja pozajmice zalog prodaje kako bi se namirili nastali dugovi. Brze pozajmice na ruke su dostupna opcija no uvijek je preporuka koristiti bankovni račun za ikakve zajmove ako je to moguće.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.