Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane – rješenje dostupno svima

Danas svi jedva sklapamo kraj s krajem, posebice u ovim veoma nepredvidivim okolnostima. Vjerojatno se i vama jednom dogodilo neki neočekivani trošak za koji niste bili financijski spremni ga pokriti u cijelosti. Često čovjek u takvim situacijama prvo pita svoje najbliže za pomoć, no to ponekad nije najbolja solucija jer vam to može pokvariti vaš odnos. Ugovaranje kredita u banci za mnoge nije solucija jer su ili u blokadi ili nemaju dobar kredibilitet. No, dobra je stvar što danas možete potražiti kreditne kuće koje nude zajmove i kredite za sve građane, pa tako nude i brze pozajmice za blokirane građane! Više ne morate očajavati oko toga kako ćete riješiti sve te račune i druge troškove, jer uz brze pozajmice za blokirane moći ćete bez greške i odugovlačenja riješiti svaki problem. Uz online ugovaranje i brzo odobrenje, te još bržu isplatu novca, moći ćete već danas se riješiti svih problema i napokon moći normalno spavati bez briga na umu!

Brze pozajmice za blokirane – lako riješite sve svoje probleme

U današnjim nepredvidivim vremenima, svakome od nas se može dogodi financijski problem. Primjerice, može vam se dogoditi kvar na vašem jedinom automobilu koji vam je prijeko potreban i ne možete bez njega, a nemate dovoljno novca kod sebe kako biste mogli pokriti troškove servisa. Ili vam iskrsne neki veliki račun i nemate s čime to platiti. U takvim situacijama čovjek ne zna što da čini, posebice ako ste blokirani ili imate loš kredibilitet. Srećom, pa se financijsko tržište proširilo i uz klasične komercijalne banke možete pronaći i kreditne kuće. Kreditne kuće nude u svojoj ponudi brze zajmove, brze kredite te i posebne brze pozajmice za blokirane građane. Njihove pozajmice su dostupne za cijelo građanstvo, od onih koji rade na puno ili pola radnog vremena sve do studenata i umirovljenika. Više se ne morate brinuti kako ćete riješiti troškove, jer uz njihove brze pozajmice za blokirane moći ćete se riješiti svih vaših briga i priuštiti si miran san.

Brze pozajmice za blokirane – lako ugovaranje i brza isplata

Ako ste blokirani, a pod hitno vam treba novac, ne morate više očajavati zato jer vam sada kreditne kuće nude posebne brze pozajmice za blokirane! Sada svatko bez obzira na stanje i kredibilitet može lako doći do posudbe novca kada vam je to najpotrebnije. Cijeli postupak ugovaranja brze pozajmice za blokirane se odvija preko njihove web stranice, te stoga nećete morati se mučiti s odlaskom do poslovnice. Također, potrebna količina dokumentacije je svedena na minimum, te će vam samo trebati dva dokumenta, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Postupak ugovaranja pozajmice traje svega 10 do 15 minuta, i možete u bilo koje doba dana ili noći zatražiti svoju pozajmicu. Samo ispunite njihov kratki obrazac, te im pošaljete skenove dokumenata bilo na njihovu e mail adresu ili preko njihove web stranice. Nakon što ste poslali prijavu, bankar će vas u najbržem roku kontaktirati, te po uspješnom odobrenju će se izvršiti isplata novca na vaš račun!

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.