Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi gotovinski krediti

Brzi gotovinski krediti

Brzi gotovinski krediti za iznenadne troškove

Novac nam je svima potreban u životu ali prečesto se može činiti da ga nikad nemamo dovoljno. Već nekoliko godina možemo vidjeti da cijene samo rastu dok naša financijska situacija stagnira ili se čak spušta na lošiju razinu. To znači da se često možemo naći u situaciji gdje trebamo pokriti neki trošak za koji jednostavno nemamo dovoljno novaca pri ruci. Ovakva situacija može zadesiti čak i one ljude koji imaju iznad prosječna mjesečna primanja. Nepredvidivi troškovi poput kvara na automobilu ili nekom kućanskom aparatu predstavljaju udar na svačiji džep, a isto tako su nešto za što si ne možete dozvoliti predugo čekanje prije popravka. Kako bi riješili ovakve situacija, najjednostavnija solucija su brzi gotovinski krediti. Radi se o nenamjenskoj vrsti zajma koja vam se može isplatiti na bankovni račun u izrazito kratkom roku. Brzi gotovinski krediti dizajnirani su s namjerom da čim je moguće više srežu papirologiju i omoguće vam da dođete do novaca onda kada su vam najpotrebniji.

Brzi gotovinski krediti i kako do njih

Kada se spomene dobivanje kredita, prvo asocijacija koju većina ljudi ima su banke kao klasičan izbor za dobivanje ekstra novaca kada vam je potreban. No problem je s bankama da i dalje ne posluju dovoljno brzo. Bilo kakvo traženje kredita rezultira dugoročnim procesom tijekom kojeg morate nabaviti silnu papirologiju i u više navrata posjetiti fizičku poslovnicu banke. Ništa u cijeloj toj situaciji ne bi se moglo nazvati brzim niti jednostavnim. Srećom, banke nisu jedina opcija kada su u pitanju kreditne potrebe građana. Već godinama sve veći udio kreditnog tržišta preuzimaju različite kreditne kuće koje nude moderniji i efikasniji oblik poslovanja uz koji se mogu ostvariti brzi gotovinski krediti. Naime, kreditne kuće posluju u potpunosti preko interneta, a za dogovaranje kredita dovoljno je imati internet konekciju i smartphone ili računalo za spajanje. Brzi gotovinski krediti mogu se dogovoriti već u manje od 24 sata, a novac koji vam je hitno potreban je u kratkom roku položen na vaš račun.

Brzi gotovinski krediti preko interneta

Brzi gotovinski krediti redovito su zapravo nenamjenski krediti. To znači da novac koji dobijete ne morate pravdati nikakvim troškovnicima ili računima. Odluka je na vama da ga iskoristite za što god vam je trenutno potrebno u životu. Kako bi i vi došli do ovakve vrste kredita, prvo trebate izabrati kreditnu kuću s kojom ćete poslovati. Danas ih je lako pronaći već samim time da pretražite pojam brzi gotovinski krediti na internetu. Koju god izabrali, sve slično funkcioniraju. Na vama je da odaberete iznos kredita koji vam treba i preferirani rok otplate. Vaša mjesečna rata će biti odmah prikazana pa nema nikakve zabune u vezi toga koliko ćete morati vratiti svaki mjesec. Nakon odabira, samo ispunite prijavnicu za stranici kreditne kuće za što vam treba svega nekoliko minuta. S obzirom na to kada ste se prijavili, vaš zahtjev može biti obrađen već kroz 15 minuta ili najdulje unutar 24 sata. Novac sjeda na vaš račun odmah nakon obrade zahtjeva.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.