Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije

Što su brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije su krediti koje banke i kreditne kuće odobravaju bez dostave platnih lista, samo uz dostavu osobne iskaznice kojom potvrđujete hrvatsko državljanstvo. Ovaj oblik brzog financiranja je najbolje rješenje koje će vam pomoći kada vam je potreban novac zbog neplaniranih troškova ili nadopunu budžeta ukoliko na primjer planirate putovanje.

Brzi krediti bez papirologije su idealno rješenje kada vam je novac potreban odmah jer uz osobni dokument nakon odobrenja možete imati novac na svom računu isti dan kada se i poslali zahtjev za kreditiranje. Ova vrsta kreditiranja je najpopularnija među građanima jer uz minimalne uvjete mogu doći do brze realizacije kredita.

Ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti i iznosu brzog kredita koji dižete ponekad novac može biti na vašem račun već u roku 15 tak minuta nakon što je odobren. Konkurencija u ovom segmentu financiranja je vrlo jaka stoga se i banke i kreditne kuće trude ponuditi vrlo povoljne uvjete kako bi privukle što više klijenata.

Brzi krediti bez papirologije prednosti

Brzi krediti bez papirologije imaju veliku prednost pred ostalim oblicima financiranja, a to je brzina realizacije od trenutka predavanja zahtjeva za kredit do trenutka kada je novac na vašem računu. Upravo zbog toga što se ne zahtjeva velika papirologija proces obrade i samog odobrenja je vrlo jednostavan i brz.

Brzi krediti bez papirologije uz minimalne uvjete, dakle samo na temelju osobnog dokumenta kojim se dokazuje hrvatsko državljanstvo i punoljetnost nemaju kompliciranih procedura, te stoga opravdavaju svoj naziv brzi krediti. Uglavnom ovakvi krediti imaju i kraći rok otplate i fleksibilnije uvjete koje klijent može dogovoriti sa bankom ili kreditnom kućom.

Ova vrsta kredita se može dogovoriti i online što uvelike ubrzava i pojednostavljuje obradu i odobrenje jer čim pošaljete zahtjev za kredit, realizacija i odobrenje stiže vrlo brzo. Vaša potreba za gotovinom bit će riješena i vi ćete moći riješiti nepredviđeni kvar automobila, ali i na primjer platiti svoje putovanje odmah po dobivanju brzog kredita na vaš tekući račun. Prednost je i fiksna kamatna stopa jer se ovakvi krediti dogovaraju za kraći rok otplate, te što nema naknada i troškova javnih bilježnika.

Brzi krediti bez papirologije koja nije potrebna

Brzi krediti bez papirologije ne zahtijevaju ovjerene platne liste od poslodavca, niti popunjavanje potvrda koje poslodavac treba ovjeriti. Također nije potreban BON 2 koje poslodavac treba platiti da bi ga pribavio za svog zaposlenika koji diže kredit što uvelike olakšava građanima da bez velike papirologije dođu do brze realizacije kredita.

Brzi krediti bez papirologije ne zahtijevaju niti instrumente osiguranja plaćanja s obzirom da se u pravilu radi o kratkom roku otplate i o manjim iznosima kredita, do 4000 EUR maksimalno, no ponekad i više od tog iznosa. Zadužnice, jamci i sudužnici su kod ovakve vrste kreditiranja nepotrebni, pa su i troškovi odobravanja kredita niži.

Bez obzira što će uz pomoć ovakvog oblika financiranja vrlo brzo i lako doći do potrebne gotovine, ipak racionalno odmjerite svoje mogućnosti otplate, životne troškove i nemojte se zaduživati više nego možete otplaćivati jer svaki posuđeni novac ima svoju cijenu, kamatu koju plaćate stoga procijenite što vam je financijski isplatljivije za rješavanje svoje financijske situacije.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.