Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za neuredne klijente

Brzi krediti za neuredne klijente

Što su to brzi krediti za neuredne klijente?

Razmišljate možda o renovaciji kuće, ali vaša financijska sredstva to ne dopuštaju? Očajnički vam je potreban godišnji odmor kako bi se odmorili od iscrpne svakodnevice, ali svjesni ste da si ga ne možete priuštiti? Imate toliko financijskih obaveza a ne znate kako to pokriti jer ste u dugovima? U ovim, ili ostalim financijskim situacijama ili dilemama mogu vam pomoći brzi krediti za neuredne klijente.

Kako opisati navedeni kredit? Danas na financijskom tržištu možemo pronaći bezbroj brzih kredita, kao i kredite za neuredne klijente. Riječ je o najjednostavnijem i najboljem financijskom rješenju ako vam je hitno potreban novac. Brzi krediti za neuredne klijente su noviji oblik brzih kredita, a kao što im samo ime navodi, kreirani su za one klijete koji se bore s rokovima otplate i podmirenjem dugova. Pitate se zašto opće nuditi kredite neurednim platišama?

Istina je da svatko od nas treba financijsku pomoć, osobito u današnjem svijetu kada cijene divljački rastu. I dok je bankama stalna praksa odbijati klijente koji nisu kreditno sposobni, online zajmodavci drugačije gledaju na ukupnu sliku. Kod online zajmodavaca postoji određena fleksibilnost kod otplaćivanja i traženja iznosa, točnije vi kao budući klijent sami određujete svoj limit i svoj rok otplaćivanja.

Kome su namijenjeni brzi krediti za neuredne klijente?

Brzi krediti za neuredne klijente su namijenjeni svima onima koji se nalaze u određenim problemima a potreban im je novac. I dok će banke primjenjivati najstrože uvjete kod odobrenja bilo kakvih financija, kod online zajmodavaca ne trebate dokazivati bonitet. Kako bi ostvarili brzi kredit, sve što vam je potrebno je redovno primanje na vaš tekući račun u obliku mirovine ili plaće, i predočenje osobnog dokumenta kao i broja računa.

Ukoliko zadovoljite sve uvjete kod online zajmodavca, vaš kredit će biti odobren i isplaćen na vaš račun u roku od samo 15 minuta. Brzi krediti za neuredne klijente su dostupni za sve građane Republike Hrvatske koji su navršili 18 godina starosti. Uvjeti oko podizanja samog kredita se mogu razlikovati ovisno o vašim namjerama.

Oni su prvenstveno namijenjeni zaposlenima koji se bore s otplaćivanjem dugova. Kako i kod svakog kredita, brzi krediti zahtijevaju financijsku urednost sa strane klijenta, što znači uredna primanja i uredna podmirenja. Nije bitno da li ste zaposleni na ne određeno ili određeno, nije bitno koliko kredita imate niti koja su vam primanja. Što je onda bitno? Bitno je da dobro razmislite o iznosu kredita koji vam treba, i sukladno tome donesete odluku o roku otplate.

Kako se dobivaju brzi krediti za neuredne klijente?

Kod kreditnih agencija procedura dobivanja brzih kredita je sasvim pojednostavljena. U većini slučajeva dovoljno je priložiti presliku vašeg osobnog dokumenta, tekućeg računa, i zadnje tri platne liste. Cijeli proces od podnašanja zahtjeva, njegove obrade i odobrenja, kao i samog potpisivanja se odvija isključivo online putem. Kako se dobivaju brzi krediti za neuredne klijente?

Naša preporuka je da pretraživanje brzih kredita odradite preko specijaliziranih web stranica koje će vam pronaći trenutno najbolju ponudu na tržištu. Kada pronađete svog online zajmodavca, sljedeći će korak biti registracija kao novi klijent i popunjavanje zahtjeva za kredit. Kao što smo naveli, potrebno je priložiti samo osnovne podatke, ali prije toga preko kreditnog kalkulatora određujete iznos kredita i rok otplate koji vam najviše odgovara. Prednosti brzih kredita je njihova fiksna kamatna stopa koja je nepromjenjiva tokom cijelog plana otplate.

Brzi krediti za neuredne klijente ne traže ovjere kod javnog bilježnika, zadužnice, kao ni ostale dodatne troškove koji normalni bankovni krediti traže. Mnoge kreditne agencije će također nuditi i fleksibilnost pri otplati, što znači da ukoliko se pronađete u neželjenoj situaciji možete kontaktirati agenciju i zamoliti promjenu plana. Pri odabiru ovakvog načina financiranja morate imati na umu da isto kao i kod bankovnih kredita vi morate biti svjesni svojih financija.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.