Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate za puno različitih potreba

Kada želite riješiti samo jednu životnu potrebu, obično je rješavate namjenskim kreditom, u svim drugim situacijama kada trebate podmiriti puno toga na različitim mjestima, vama treba brzi zajam na rate za puno različitih potreba. Riješite sve odjedanput, iz istog izvora, a vraćate na prihvatljive mjesečne rate otplate. To je najpovoljniji način rješavanja kada vas pritisnu dugovi i neplaćeni računi sa svih strana. I kamatno je to najisplativije, a mjesečne rate se kroje prema vašim mogućnostima otplate.

Brzi zajam na rate u nebankarskim kreditnim kućama se odobrava brzo, po jednostavnom online protokolu, u svega par klikova, bez komplicirane papirologije, bez jamaca i sudužnika, bez ovjere poslodavca ili javnog bilježnika. Digitalnim putem, iz udobnosti vlastitog doma, uz samo osobnu iskaznicu i bankovnu karticu vašeg računa, za svega 15 minuta dobijete odobren iznos pozajmice na vaš račun. Na digitalnom kalkulatoru možete sami izračunati i kamate i visinu mjesečne rate za otplatu, a to pomaže da točno odredite na koji rok trebate uzeti zajam.

Brzi zajam na rate za registraciju automobila kojim kruh zarađujete

Svi znaju da automobil već odavno nije luksuz nego najosnovnija potreba za održanje egzistencije. Sama registracija se može plaćati na rate, ali ako vaš auto tehnički zahtijeva puno sitnih ili krupnijih popravaka koje morate obaviti da bi uopće prošli tehnički pregled, a tih novaca nemate. Zato brzi zajam na rate za registraciju automobila kojim kruh zarađujete, rješava upravo takve probleme. Iz te sume možete platiti automehaničara, autolimara, vulkanizera i kupiti rabljene i jeftinije dijelove koje morate ugraditi.

Ako doživite prometnu nezgodu, sa velikom štetom i auto vam nije u voznom stanju i morate vučnu službu platiti odmah, a i sve popravke koji slijede, a vi ste bez novca, brzi zajam na rate je najbrža i najpovoljnija gotovinska pomoć koju možete dobiti. Sve u vezi sa zajmom možete riješiti sa svog pametnog telefona, dok još stojite pored svog slupanog automobila, sretni što ste izvukli živu glavu, vjerujte, novac će prije biti na vašem računu nego li stigne vučna služba do vas.

Život piše i režira životne drame, a brzi zajam na rate vas spašava

Čak i ljudi koji sve dobro planiraju i uvijek planski troše svoj novac mogu upasti u iznenadne novčane neprilike. Financijske nevolje mogu svakoga zadesiti, život piše i režira životne drame, a brzi zajam na rate vas spašava. Burni razvodi uvijek jednog od partnera ostave u besparici, a dok oštećena strana ne istjera pravdu i dobije ono što joj po zakonu pripada, od nečega treba pokrpati golu egzistenciju, pogotovo ako oštećena strana mora i gladnu djecu nahraniti.

Ostavinske rasprave kao i podjela bračne stečevine mogu trajati godinama. Većina građana dok čeka imovinu koja joj pripada se zaduži ili jednostavno živi sve lošije i sve teže. U tom čekanju zadovoljenja pravde, često baš brzi zajam na rate igra presudnu ulogu da oštećenici izdrže do pravednog rješenja. Broj građana koji na nijedna drugi način ne mogu doći do hitne gotovine se uvijek obraćaju nebankarskim kreditnim kućama, sretni da su na bar jednom mjestu tretirani kao punopravni građani.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.