Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert

Što je Cash expert

Cash expert je inozemna kreditna tvrtka originalno iz Španjolske koja se bavi davanjem kredita u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR. Tvrtka funkcionira putem interneta, te u roku od petnaestak minuta možete dobiti traženu pozajmicu. S obzirom da se radi o pozajmicama sa malim iznosima radi se o davanju mikrokredita.

Mikrokrediti su usmjereni stanovništvu koje se nađe u situaciji nepredviđenih troškova kada im je potrebna kratkoročna financijska pomoć kako bi prebrodili period dok se financijski ne oporave. Ova vrsta kredita se uzima na period otplate od nekoliko mjeseci, te se iznos otplatne rate dogovara prema mogućnostima osobe koja ovaj oblik pozajmice uzima, pa se prema tome dogovara i rok otplate.

Cash expert će vam ponuditi mikropozajmicu ukoliko vam treba novac za neke izvanredne troškove poput hitnih putovanja, većih kvarova na automobilu, troškovi liječenja koje niste mogli predvidjeti. Svakako se ne savjetuje da uzimate mikropozajmice kako biste otplaćivali već postojeći kredit ili novac utrošite na kockanje, jer ćete i ovaj kredit trebati vraćati uredno i na vrijeme.

Cash expert uvjeti i pogodnosti

Cash expert transparentno informira o svojim uvjetima, da nema skrivenih naknada i troškova koje biste trebali platiti da uopće dobijete pozajmicu. Realizacija je vrlo brza i jednostavna putem interneta nakon što pošaljete zahtjev i potrebne dokumente.

Iznosi koje možete koristiti su između 75 EUR do 4000 EUR, te dogovarati rok otplate prema izboru do 18 mjeseci ovisno koliki iznos pozajmice ste dignuli i kolika rata otplate želite da bude. Putem mobilne aplikacije u svakom trenutku možete pratiti stanje vašeg duga, te ukoliko uvidite da niste u mogućnosti uplatiti sljedeću ratu na vrijeme obavezno kontaktirajte službu za naplatu i dogovorite odgodu kako se ne bi pokretao postupak ovrhe. Prolongirati može ratu na 5,7 ili 15 dana, samo trebate obavijestiti službu za naplatu.

Da biste dobili pozajmicu Cash expert trebate biti punoljetni i imati redovita primanja, te bankovni račun koji nije blokiran i zaštićeni tekući račun, dakle obični tekući račun. Prilikom predaje zahtjeva uz osobne podatke trebate dati i važeći kontakt telefon i važeću e-mail adresu kako bi vas se moglo kontaktirati.

Potrebna dokumentacija za Cash expert pozajmicu

Uz osobne podatke, ime i prezime, adresa, OIB, bit će potrebno da pošaljete scan svoje osobne iskaznice. No, uz scan osobne iskaznice kako se netko drugi ne bi koristio zloupotrebom, trebate poslati selfie sa prednjom stranom osobne iskaznice gdje se vidi vaša fotografija na osobnoj iskaznici.

Za Cash expert pozajmicu će bit i potrebno poslati i scan kartice vašeg tekućeg računa, gdje je vidljivo vaše ime i prezime, te broj IBAN tekućeg računa. Ujedno će vas tražiti i promet po vašem računu unazad 60 dana, kako bi se utvrdilo da imate redovita primanja te kakva vam je potrošnja.

Od dokumentacije za Cash expert će vam biti potrebno poslati još samo zadnju platnu listu koju ste dobili od poslodavca ako ste u radnom odnosu, no ako ste u mirovini tada zadnji odrezak mirovine koji ste dobili poštom na kućnu adresu. Sva ova dokumentacija je potrebna kako bi se kreditor zaštitio i osigurao da ćete pozajmicu uredno vraćati, te da rate otplate imate od čega vraćati.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.