Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 23.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti – rješenje za sve vaše probleme

U današnjim okolnostima, čovjek mora u svakom trenutku biti spreman na sve moguće scenarije. Tako i kada vam se dogodi neočekivani trošak, bitno je u takvom trenutku ostati hladne glave i ne paničariti, te sagledati koje su sve vaše moguće opcije. Ponekad se čini da je nemoguće doći do novca. Banke teško daju kredite, dok posudba novca od obitelji i prijatelja mnogima nije baš najdraža opcija. No, srećom, pa danas postoje razne online banke i kreditne kuće koje nude svoju uslugu dajem pozajmice i krediti. Njihove pozajmice i krediti su dostupni za cijelo građanstvo, bez obzira na to radite li na puno ili pola radnog vremena, ili pak radite kao student ili ste u mirovini. Znaju kako je to kada vas zadesi neočekivani trošak te su se stoga pobrinuli da je njihova usluga dajem pozajmice i krediti dostupno za svakoga u svako doba dana ili noći putem njihove web stranice.

Dajem pozajmice i krediti – lako i brzo ugovaranje

Svakome od nas se može u nekom trenutku dogoditi neki neočekivani trošak. Bilo da vam se vaš auto pokvario usred vožnje i nemate dovoljno novca kod sebe kako biste mogli pokriti cijeli iznos servisa, ili pak morate pod hitno namiriti studentske troškove, a nemate dovoljno novca za to. Bez obzira o čemu se radilo, kreditne kuće nude svoju uslugu dajem pozajmice i krediti koji možete iskoristiti za pokrivanje bilo kakvih troškova. Pošto se radi o nenamjenskim kreditima i pozajmica, novce možete trošiti kako god želite te ne morate o tome obavijestiti svojega bankara. Uz njihovu jednostavnu i brzu proceduru sklapanja ugovora za kredit ili pozajmicu moći ćete si osigurati već isti dan te se riješiti bilo kakvog troška ili računa za čas! Uslugu dajem pozajmice i krediti su dostupni za svakoga, te ne morate ispunjavati rigorozne kriterije kao što je to slučaj kod komercijalne banke. Kod njih je samo bitno da redovno primate primanja bilo kakvog oblika i da imate otvoren, neblokiran i nezaštićen tekući račun.

Dajem pozajmice i krediti – isplata novca isti dan

Kreditne kuće kao i online banke su poznate po tome što nude jedinstvenu uslugu dajem pozajmice i krediti koji se mogu dobiti preko njihove web stranice iz udobnosti vašega doma! Nećete morati niti u jednom trenutku otići do njihove poslovnice, već se cijeli postupak sklapanja ugovara za kredit ili pozajmicu odvija 100% online! U svega 10 minuta možete obaviti cijeli postupak, te si novce osigurati isti dan! Upravo je zato njihova usluga dajem pozajmice i krediti tako popularna među ljudima jer svakome omogućuje da brzo i lako dođe do novca bez stresa i čekanja! Kako biste došli do pozajmice ili kredita, trebate samo odabrati kakav tip zajma želite, ispuniti njihov kratki obrazac za slanje zahtjeva i naposljetku im priložiti presliku vaše osobne iskaznice i kartice vašeg tekućeg računa. Po primljenom zahtjevu će vas u brzom roku kontaktirati. Čim vam odobre vaš zahtjev, možete unutar sat vremena očekivati isplatu novca na vaš tekući račun!

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.