Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica

Što je E pozajmica

E pozajmica je popularan naziv za online kredite, kredite koji se mogu dizati pomoću internetskih stranica banaka i kreditnih tvrtki koje se bave davanjem pozajmica i kredita. Za dizanje novaca u obliku E pozajmica nije vam potrebna silna dokumentacija jer se u pravilu radi o manjim iznosima novaca koji vam trebaju kako bi premostili trenutnu financijsku nestašicu.

Na vrlo brz i jednostavan način danas putem interneta možete dignuti pozajmicu u visini novca koliko vam treba, naravno za ovakve oblike pozajmica ne možete očekivati milijune, no iznose između 75 EUR do 4000 EUR je vrlo lako moguće realizirati.

Bez puno dokumentacije danas možete u roku petnaestak minuta doći do željene svote novca. Nakon što odaberete kreditora koji će ponuditi za vas najpovoljnije uvjete popunit ćete zahtjev za pozajmicom koji će dalje ići u obradu i na odobrenje. vrlo brzo nakon odobrenja vaša će pozajmica biti na vašem tekućem računu raspoloživa za trošenje i podmirivanje troškova.

Kako do E pozajmica

Do E pozajmica možete danas vrlo lako putem interneta. Potrebno je pronaći web stranicu banke ili kreditne tvrtke koje se bave davanjem pozajmica, te odabrati najpovoljnijeg. Na dnu svake stranice mora se nalaziti naziv tvrtke tako da ćete vrlo lako provjeriti tko stoji iza web stranice koju ste pronašli.

S obzirom da uzimate a ne dajete novac, opet budite oprezni jer potrebno je da dostavite svoje osobne podatke i kopiju osobnog dokumenta pa radije provjerite stranicu kojoj ćete se obratiti za dizanje E pozajmica. Tvrtka koja u Hrvatskoj daje pozajmice mora biti registrirana za ovu djelatnost što možete provjeriti na registru Trgovačkog suda. Ukoliko se obraćate provjerenim bankama provjere nisu nužne.

Najvažnija je vaša sigurnost, te na svaki pa i najmanji znak neregularnosti radije potražite drugo mjesto za suradnju u dizanju pozajmica. Internet je pun prevaranata te je potrebno u svakom trenutku biti oprezan i poslovati samo sa legitimnim tvrtkama ili bankama.

E pozajmica uvjeti

Uvjeti kod E pozajmica su uvjeti jednaki kao kod brzih gotovinskih pozajmica. Stoga provjerite kamatne stope, rok otplate, da li je potrebno osiguranje naplate u obliku zadužnica, jamaca ili sudužnika, koja dokumentacija je potrebna, koji iznos možete dignuti te da li to odgovara vašim potrebama.

Kamatne stope su i u pravilu više nego kod namjenskih pozajmica i kredita s obzirom da se radi o nenamjenskim pozajmicama na kraći rok otplate. Uobičajeno se daju fiksne kamatne stope oko 6% uz rok otplate najduže do 180 dana, no rok otplate možete dogovoriti s obzirom na visinu rate za otplatu koju možete otplaćivati.

Ukoliko nema dodatnih osiguranja neće biti potrebe niti za javnobilježničkim troškovima, te u najvećoj većini slučajeva davaoci pozajmice ne zaračunavaju posebne naknade za odobrenje E pozajmica s obzirom da se radi o kratkoročnom kreditiranju. Kod ovih pozajmica ukoliko ne možete otplaćivati rate možete dogovoriti drugačiji otplatni plan koji ćete moći ispoštovati i vršiti redovne uplate.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.