Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam je kada novac trebaš danas i dobiješ ga odmah

Skoro da nema osobe koja nije doživjela neku hitnu situaciju u kojoj treba određenu sumu novca odmah. Nekada su se takve “posudbe iz ruke u ruku” obavljale među prijateljima, kolegama s posla ili među članovima obiteljima, no toga više nema, jer većina ljudi je manje-više u istoj financijskoj situaciji. Banke takve situacije nikada nisu pokrivale, ali zato nebankarske kreditne kuće znaju sve o tome, njima extra brzi zajam je kada novac trebaš danas i dobiješ ga odmah.

Sve što trebate je aktivan tekući račun, osobnu iskaznicu i bankovnu karticu, sam extra brzi zajam doista i ekspresno ugovarate online putem, sa svega par klikova, bez komplicirane papirologije, žigova, pečata i potpisa, bez provjera crnih lista i registra dužnika, bez jamaca i sudužnika i bez ovjera kod javnog bilježnika. Ova vrsta brzih, gotovinskih, kratkoročnih zajmova je najtraženiji kreditni paket na cijelom kreditnom tržištu, jer jamči građanima da će svoj financijski problem moći riješiti odmah.

U svim financijskim krizama pomaže extra brzi zajam

Financijska kriza može snaći svakoga iz vrlo različitih razloga. Prometne nezgode nakon kojih morate odmah sanirati štetu, jer vas auto bukvalno hrani, ali novac od osiguranja morate čekati, vas može baciti u velike brige. Spašavanje od ovrhe je urgentna situacija. Vraćanje duga banci i sprječavanje blokade vašeg računa. Situacije mogu biti razne, a u svim financijskim krizama pomaže extra brzi zajam, jer to je jedini zajam u kojem odmah po odobrenju raspolažete dobivenim novcem odmah.

Extra brzi zajam je brzi transfer novca s računa nebankarske kreditne kuće na vaš osobni tekući račun. Registrirate se, na službenoj web stranici izabrane nebankarske kreditne kuće, aktivirate registraciju, predate zahtjev za pozajmicu, pričekate odobrenje i potom provjerite iznos na vašem bankovnom računu. Online financijske transakcije mogu biti ekspresne samo kada kreditni paketi nisu opterećeni kompliciranom obradom zahtjeva za zajam i nepotrebnim birokratskim kompliciranjem, kakve banke i dalje provode unatoč digitalizaciji. U digitalnom svijetu se sve brže i jednostavnije obavlja.

Extra brzi zajam za sve vaše urgentne situacije

Nitko pametan ne upada u nevolje namjerno, ali je poznato da jedna nevolja nikada ne dolazi sama. Nevolje uvijek dolaze jedna za drugom ili čak u društvu, nekoliko njih zajedno. Još veća je nevolja što u takvim trenucima trebate brza rješenja koja od brige i stresa obično ne vidite. Ne brinite se jer postoji extra brzi zajam za sve vaše urgentne situacije. Bilo da imate iznenadno vjenčanje ili iznenadni smrtni slučaj obitelji, možete to odraditi s dostojanstvom.

Ako vas je zadesila prirodna katastrofa sa nemjerljivom štetom, koju treba brzo sanirati, budite uvjereni da će se na vas sručiti i šuma zakonskih propisa koja će vam otežati sanaciju šteta, a vi taj novac ne možete čekati, jer morate spašavati što se spasti da. U tom slučaju extra brzi zajam vam spašava egzistenciju, jer vam pomaže da sanirate štetu i nastavite s radom odmah, a zajam otplatite kada dobijete sporu državnu odštetu i kakvu-takvu pomoć.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.