Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank

Ferratum bank nudi brze i sigurne usluge

Ferratum bank predstavlja novu i modernu banku koja savršeno pristaje uz naše suvremeno društvo. Stari načini bankarenja i kreditiranja polako odlaze u prošlost radi svoje neefikasnosti. Klasične banke i dan danas od vas zahtijevaju hrpu papirologije i česte odlaske u njihovu poslovnicu ako želite imati ikakve šanse za ostvarivanjem kredita. Ovaj cijeli proces je redovito frustrirajuć i pretjerano dugotrajan, a što je najgore od svega, banka u bilo kojem trenutku može odbiti vaš zahtjev za kreditiranjem ako ustvrde da niste ispunili neki od njihovih brojnih preduvjeta. Tako nešto naravno nikome ne odgovara, a posebice ne ako ste u situaciji da vam je potreban hitan novac. Ferratum bank zato nadilazi sve te probleme. U ovoj online banci možete sve svoje kreditne potrebe ostvariti preko interneta iz udobnosti svoga vlastita doma. Cijeli proces oko odobravanja kredita je izrazito brz, a traženi novac može biti na vašemu računu već isti dan kad ste i predali zahtjev.

Ferratum bank posluje preko interneta

Osim što svoje poslovanje vodi u potpunosti preko interneta, bez potrebe za nekom fizičkom poslovnicom, Ferratum bank poseban je i po opcijama koje vam se nude. Naime, nudi vam se opcija uzimanja mikrokredita. Radi se o malim nenamjenskim zajmovima koji se mogu ostvariti u svega par minuta. Ovo je izrazito popularna opcija koja može poslužiti za to da instant sredite vaš problem manjka novaca. Ako imate neki neočekivani trošak, a ne želite ili ne možete pričekati sljedeću plaću, mikrokrediti predstavljaju idealno rješenje za vas. Ferratum bank svojim novoregistriranim korisnicima nudi još jednu posebnu pogodnost, a to je da ostvarite mikrokredite koji su u potpunosti beskamatni. To znači da na prvom kreditu vraćate točno onoliko koliko ste i posudili, bez ikakvih skrivenih troškova.

Ferratum bank postupak prijave

Online banke nisu ništa novo u svijetu no kod nas i dalje možda postoji svojevrsna bojazan pri kontaktu s novim praksama i tehnologijama. Ne morate se brinuti jer Ferratum bank je prava ovlaštena banka koja sa svojim revolucionarnim poslovnim modelom svakodnevnom pomaže ljudima sa ostvarivanjem kredita kada su im najviše potrebni. Postupak dolaska do novca je izrazito jednostavan. Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavnicu koju možete pronaći na Ferratum bank internetskoj stranici. Na njoj vas se traže neki osnovni podaci poput imena, prezimena, broja bankovnog računa i izvor prihoda. Potrebno vam je svega nekoliko minuta da ispunite početnu prijavnicu, a ista se maltene odmah obrađuje. Nakon šte se vaš profil potvrdi, možete izabrati želite li radije mikrokredit ili malo veći kredit koji može ići do iznosa od čak 4000 EUR. Vi sami birate koji iznos želite i na koliko dug rok otplate, a istog trena imate prikaz kolika će vam biti mjesečna rata. Nakon odabira novac isti dan sjeda na vaš račun.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.