Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 23.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac – od obitelji ili prijatelja?

Zbog nepredviđenih troškova koji su vas snašli poput kvara automobila, troškova liječničkih pregleda ili lijekova koji su vam neophodni, za putovanje koje već dulje vrijeme želite ali nikako da uštedite novac, pitate se gdje posuditi novac?

Svi ćemo se prvo okrenuti obitelji ili prijateljima ako se ne radi o nekom velikom iznosu, a obitelj ili prijatelji imaju viška novca koji bi vam mogli posuditi. Naravno iako se obraćate obitelji ili prijateljima, trebate im se obratiti iskreno, objasniti zašto vam treba novac, te u kojem roku taj novac možete vratiti. Dogovoriti se za rokove u kojima ćete plaćati rate, ili se dogovoriti da vratite ukupan iznos nakon određenog perioda.

Ukoliko tako postupite zasigurno vas neće odbiti jer ste došli iskreno sa planom i namjerom da ćete doista posuđeni novac i vratiti. Ukoliko vas obitelj ili prijatelji odbiju jer su se možda opekli nekom prijašnjom posudbom bilo vama ili nekom drugom, ostaje vam da dalje tražite gdje posuditi novac.

Gdje posuditi novac – od kreditnih agencija?

Rješenje vašem problemu gdje posuditi novac mogu biti i kreditno financijske agencije i tvrtke koje se bave djelatnosti kreditiranja brzim pozajmicama i brzim kreditima. Ukoliko se ne radi o značajnim iznosima kao na primjer iznos vrijednosti neke nekretnine već o nekom manjem iznosu do maksimalno 40.000 eura možete se obratiti kreditnim agencijama za posudbu novca.

Neovisno o tome da li radite na određeno ili neodređeno, da li ste umirovljenik, da li ste u blokadi, ili ste možda nezaposleni kreditne agencije imaju rješenje za svakog od nas. Ovisno o visini kredita, kreditnoj sposobnosti ponudit će vam opciju kreditiranja koja će biti najbolja za vas kako biste mogli rate otplaćivati na vrijeme.

Ukoliko se i dogodi da ne možete rate vraćati na vrijeme, dovoljno je da se obratite kreditnoj agenciji i dogovorite odgodu otplate ili dogovorite novi otplatni plan sa manjim iznosima rata za otplatu. Gdje posuditi novac više vam neće predstavljati problem jer kreditne agencije mogu dati rješenje.

Gdje posuditi novac – od banaka?

Klasičan odgovor na pitanje gdje posuditi novac je banke. Tradicionalno više se obraćamo bankama nego novonastalim kreditnim tvrtkama ili obitelji za pomoć. Banke su dobile konkurenciju pojavom kreditno financijskih agencija za kreditiranje pa su svoje uvjete prilagodile tržišnim uvjetima. Stoga danas više nego prije u bankama se mogu dobiti krediti različitih iznosa po vrlo povoljnim uvjetima.

Ukoliko vam treba neki manji iznos kredita koji nema namjenu kako biste premostili financijski jaz u određenom periodu možete se obratiti i svojoj matičnoj banci koja u svojoj ponudi ima i mini kratkoročne nenamjenske kredite jednako kao i velike stambene ili ostale namjenske kredite.

Gdje posuditi novac ovisi o visini iznosa koji želite posuditi, za što vam je novac potreban, kakva je vaša kreditna sposobnost, iznosu rate koji možete otplaćivati. Prema svim ovim osnovnim preduvjetima ćete i dogovarati opciju sa bankom o rokovima, kamatnim stopama, možda i počeku otplate za neki period dok se financijski ne oporavite.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.