Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka

Što su to krediti bez hroka?

HROK je skraćenica za Hrvatski registar obaveza po kreditima, i na njegovoj listi ćemo pronaći sve one osobe koje radi određenih financijskih slučajeva ne ispunjavaju određene uvjete za kredit. Krediti bez Hroka su krediti koji se izdaju za blokirane građane, za građane koji nisu kreditno sposobni, kao i za prezadužene građane koji su zapisani u navedenom registru.

Tko su građani koji imaju negativnu kreditnu sposobnost? Nažalost, danas je to većina. Svi oni koji imaju ovrhu ili su pred blokadom su na crnoj listi Hroka, a ovdje se ubrajaju: Neuredni platiše raznih kredita, tekućih računa i kreditnih kartica. I dok su se banke prije uredno oslanjale na crne liste Hroka, 25.5.2018 na snagu je nastupila Opća uredba o zaštiti podataka, što je rezultiralo nemogućnosti da se banka oslanja na Hrok kao izvor informacija.

I dok se mislilo kako će navedeno donijeti većem izdavanju kredita onima u potrebi, taj scenarij se nije ostvario. Što je onda točno donijela navedena promjena? Samo više komplikacija. Danas ako želite podići kredit u banci morate biti svjesni da vas čeka ne samo dokazivanje kreditne sposobnosti, već i tona papira. Ukoliko ste svjesni da nemate kreditnu sposobnost ili ako vas banka odbije, tada su krediti bez Hroka savršena opcija za vas.

Kako se dobivaju krediti bez hroka?

Prijava za navedeni kredit je veoma jednostavna i obavlja se u potpunosti preko interneta. Jedini uvjet za prijavu je da imate pristup internetu, vrijeme i mjesto prijave nisu bitni. Prvi korak je pronaći najbolju kreditnu ponudu na tržištu. Ovo se može učiniti na dva načina, možete sami satima pretraživati krediti bez Hroka na internetu, ili možete pristupiti jednoj od mnogih stranica za pretraživanje kredita i u samo nekoliko sekundi pronaći najbolju ponudu.

Zašto su ovakve stranice bolji izbor? Osim što vam prezentiraju najbolju ponudu kredita na tržištu, one vam prezentiraju uvjete i detalje pojedinog online zajmodavca ili banke. Drugi korak se sastoji od odabira najboljeg kredita za vas. Nakon što ste odradili potrebne usporedbe, dovoljno je kliknuti na “Zatraži” ili “Posudi sada” i automatski ćete biti preusmjereni na stranicu online zajmodavca gdje nastavljate proces.

Treći i zadnji korak je podnošenje online zahtjeva za kredit. Tijekom ovog procesa morat ćete u tražena polja unijeti svoje osobne podatke poput: Imena i prezimena, OIB, IBAN, mail adresu, kontakt broj. Prije svega uz pomoć kreditnog kalkulatora ćete odrediti iznos kredita, kao i željeni rok otplate. Na kraju ćete priložiti traženu dokumentaciju, koja može varirati od zajmodavca do zajmodavca. Krediti bez Hroka su brzi i jednostavni krediti koji se odobravaju u svega 15-ak minuta nakon ispunjenja zahtjeva.

Kakve prednosti imaju krediti bez hroka?

Brzi krediti bez Hroka imaju mnogobrojne prednosti, ali kao i svaki kredit i on ima svojih nedostataka. Ovakvi krediti su svakako povoljna opcija za sve one kojima je novac potreban još jučer. Na odobrenje čekate svega par minuta nakon poslane prijave, a novac na vaš račun sjeda već isti dan. Moramo naglasiti kako navedeni krediti također imaju odbijenice, što znači da se ne odobrava svakome. Još jedna prednost je svakako traženje kredita iz udobnosti svojeg doma. Sva komunikacija se odvija bez greške i bez ikakvog čekanja.

Što vam je sve potrebno za uspješno odobrenje? Točno popunjeni obrazac, kao i slanje potrebne dokumentacije. Kreditne agencije koje posluju kao online zajmodavci ne traže da budete kreditno sposobni, ne traže jamce niti ovjere javnog bilježnika, kao niti stalan radni odnos. Ono što traže je dokaz da ste financijski sposobni, točnije dokaz da imate redovita primanja. Krediti bez Hroka isto tako imaju i svoje mane, a kao najveću bi izdvojili manje dostupne iznose kao i veoma kratke rokove otplate. Prilikom uzimanja ovakvih kredita postoji i prolongat, što je mogućnost produženja vašeg roka otplate.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.