Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Što su krediti za blokirane?

Otkada su se kreditne agencije pojavile na našem financijskom tržištu, sve više građana se odlučuje na korištenje njihovih usluga. Pitate se zašto? Ljudi koji do sada nisu mogli računati na kredite u bankama sada konačno imaju opciju. Što su zapravo krediti za blokirane? Riječ je o brzim kreditima koji se nalaze u ponudi većine online zajmodavaca i nude mogućnost financiranja svima onima koji su odbijeni sa strane banke. Moramo se suočiti s realnošću da će mnogi od nas biti odbijeni sa strane banke, jer sve se više suočavamo s nepodmirenim dugovima koje nas stavljaju na crnu listu.

Sama ekonomska kriza doprinosi i nestabilnim radnim odnosima i manjim primanjima, što je u očima mnogih banaka veliki minus. Upravo radi navedenog su kreditne agencije odlučile napraviti drugačiju metodu pristupa, točnije odlučile su se na izdavanje kredita pod posebnim uvjetima. Za brze kredite vam nije potrebna kreditna sposobnost, potreban vam je samo dokaz da imate stalna primanja. Krediti za blokirane su namijenjeni svima onima koji nisu kreditno sposobni u očima banke, kao i za one koji su pred ovrhom ili blokadom računa radi dugovanja.

Krediti za blokirane putem interneta

Krediti za blokirane pripadaju u najtraženiji pojam za brze online kredite. Razlog? Brzina samog odobravanja kao i jednostavnost dobivanja sredstava. Cijeli postupak prijave je veoma jednostavan i zapravo uključuje ispunjavanje obrasca s vašim osobnim podacima. Nakon što putem odabranog online zajmodavca ispunite i pošaljete svoju prijavu, potvrdu o odobrenju ili odbijenicu zaprimate u samo nekoliko minuta. Navedeni krediti se odobravaju na temelju ispunjenog obrasca kao i uvidom u tražene dokaze poput: kopije osobne iskaznice, IBAN računa i platne liste.

Važno je naglasiti da se krediti za blokirane najčešće ugovaraju na kraće vrijeme otplate nego u banci, što ih čine savršenim odabirom za brz novac i brzo rješavanje određenog problema. Zahvaljujući navedenom brzom kreditu, svi građani koji imaju loše kreditne sposobnosti konačno mogu lakše riješiti svoje probleme sa financijama. Kod kreditnih agencija, točnije online zajmodavaca navedena vrsta kredita je najpouzdanija opcija za dobivanje brze gotovine. Važno je naglasiti najveću prednost ovakve isplate a to je kratki rok otplate, što brze kredite čini najidealnijom opcijom ukoliko imate financijskih problema.

Krediti za blokirane pod pojednostavljenim uvjetima

Zašto su krediti za blokirane najbolje rješenje za sve one koji ne mogu dobiti bankarski kredit? Budući da većina nas danas ima određene dugove ili kasnimo s podmirenjem obaveza, banke će nas smatrati neregularnim platišama, što smanjuje mogućnosti da nas se ocjeni kao kreditno sposobne. Upravo radi navedenog kreditne agencije koje posluju kao online zajmodavci ne traže potvrdu o kreditnoj sposobnosti, već samo dokaz da imate redovita primanja na tekući račun. Kada je riječ o brzim online kreditima, kako bi odabrali najbolju ponudu potrebno je odraditi pretraživanje putem specijaliziranih web stranica koje će vam izbaciti najpovoljniju ponudu.

Krediti za blokirane su dostupni kod većine online zajmodavaca, što omogućuje veći izbor. Navedeni brzi krediti su namijenjeni svima onima kojima je potreban brzi novac u što kraćem roku. Prednosti online kredita je svakako i njihova visoka stopa odobrenja i maksimalno pojednostavljena procedura. Formalnost je također svedena na minimum, što znači da su vam potrebni samo osnovni podaci. Cijeli postupak odobravanja je veoma transparentan i bez skrivenih troškova, što znači da nema mjesta prevarama.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.