Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 23.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Gotovinski krediti za zaposlene na određeno su mogući

Donedavno banke uopće nisu imali kreditne pakete za zaposlene na određeno vrijeme, ali obzirom na stanje na tržištu rada i sve više građana koji nikako da dočekaju stalno zaposlenje i obzirom da od ugovora do ugovora žive uglavnom žive mladi ljudi, strepeći svakih par mjeseci hoće li im ugovor biti produžen, morali su kreditnom ponudom pokriti i tu kategoriju građana. Dakle, gotovinski krediti za zaposlene na određeno vrijeme su mogući i u bankama uz jedno veliko ali.

Banke su tradicionalno nepovjerljive i traže puno provjerljive i ovjerene dokumentacije. Tako naprimjer zaposleni na određeno vrijeme moraju biti najmanje šest mjeseci do godine dana biti zaposleni kod istog poslodavca, a praksa kaže da je malo takvih sretnika, većina ih je svaka tri mjeseca na novom poslu. Da, krediti za zaposlene na određeno vrijeme su mogući, ali uglavnom i dalje kod nebankarskih kreditnih kuća, financijskih agencija i ovlaštenih privatnih pozajmljivača brze gotovine pod povoljnim uvjetima.

Najpovoljniji online krediti za zaposlene na određeno vrijeme u kreditnim kućama

Svatko zaposlen na određeno vrijeme, ako je pokušao dobiti brzi, kratkoročni, gotovinski kredit u banci može ispričati svoju tužnu priču. Birokratsko bankarsko kompliciranje, dugo, neizvjesno čekanje na odobrenje i na kraju razočaravajuća odbijenica, tako da “patka” da i banke daju kredite zaposlenima na neodređeno je samo deklarativno obećanje u praksi neostvarivo. Zato su najpovoljniji online krediti za zaposlene na određeno vrijeme u kreditnim kućama i dalje najsigurnija opcija za tu kategoriju građana.

Kada ste mladi, kada vam je “život na čekanju”, dok se nadate stalnom poslu ili barem produženju aktualnog ugovora na određeno vrijeme ipak pokušavate i normalno živjeti, zaljubljivati se, vjenčavati, osnovati obitelj. Dok sve to čekate krediti za zaposlene na određeno vrijeme i nebankarskim kreditnim kućama vam pomažu da taj svoj život ipak pomalo barem održite normalnim i da važne životne stvari napravite koliko toliko na vrijeme. Važno je na vrijeme se oženiti, na vrijeme dobiti i podizati djecu, važno je ne odgađati život.

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme različiti uvjeti u bankama i kreditnim kućama

Slaba je to pomoć kada vam banka postavi nemoguće uvjete za kredit koji kao privremeno zaposlena osoba nikako ne možete zadovoljiti. Nemate drugog izlaza ako vam novac treba nego se okrenuti alternativnim kreditorima. Niste vi krivi što je nered na tržištu rada, a krediti za zaposlene na određeno vrijeme različiti uvjeti u bankama i kreditnim kućama, naravno da ćete se okrenuti nebankarskim kućama koje posluju posve različito od banaka i bankarske komplicirane birokracije.

Prije svega nebankarske kreditne kuće, financijske agencije i ovlašteni privatni pozajmljivači odobravaju isključivo online kredite bez papirologije i ovjera, žigova i provjera. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme su samo uz ovakvu jednostavnost i mogući. Ne trebate ni jamce ni sudužnike, ako posuđujte veće iznose, aktivirat ćete osiguranje kao garanciju za kredit, a mogući su i neki drugi instrumenti osiguranja kredita. Samo uz takvu jednostavnost, bez nepotrebnog birokratskog kompliciranja je moguće brzo odobrenje kredita i isplata u roku 24 sata.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.