Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Kupi jamstvo

Kada koristiti kupi jamstvo

Kupi jamstvo je opcija usluge koja se danas može pronaći na financijskom tržištu u situaciji kada dižete neki kredit i vaša kreditna sposobnost nije dovoljna, no i u situacijama kada za dizanje većih iznosa kredita kreditor traži jamca ili sudužnika. Mnogi su se ljudi opekli time što su bili nekome jamac za kredit pa otplaćivali tuđe kredite, stoga je danas pronaći jamca za kredit mukotrpan i dugotrajan proces.

Kreditne su se institucije dosjetile ove opcije kada osobe kojima je potreban jamac za dobivanje kredita omogućavaju opciju Kupi jamstvo. Zapravo druga banka ili kreditna tvrtka izdaje bankarsku garanciju da će korisnik kredita uredno otplaćivati svoje kreditne obaveze kod banke kod koje diže kredit.

Ova opcija je idealna ukoliko dižete veći kredit poput stambenog kredita gdje ćete vrlo vjerojatno trebati staviti hipoteku na svoju novokupljenu nekretninu, ali ukoliko vaša kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća bit će potrebno da istražite ovu opciju kupovine jamstva kako bi realizirali dobivanje kredita.

Kako realizirati kupi jamstvo

Uslugu Kupi jamstvo možete realizirati najjednostavnije putem interneta na način da pošaljete zahtjev za jamstvo. Bit će potrebno da pošaljete svoje osobne podatke, scan osobnog dokumenta i navedete za koji i kakav kredit vam je jamstvo potrebno. Neovisno kakav kredit želite dignuti, opcija kupi jamstvo vam je na raspolaganju kada vas traže jamca.

Nakon što pošaljete ispunjeni zahtjev za kupovinom jamstva financijska institucija će vas kontaktirati za sve potrebne detalje, te ukoliko idete u realizaciju platit ćete naknadu i vaša će kupovina jamstva biti riješena u roku od 24 sata.

Kao i svako jamstvo tako i ovo jamstvo ima svoj vijek trajanja, odnosno jamstveni period u kojem ga se može koristiti isključivo u svrhu za što je jamstvo dogovoreno i kupljeno. Ova opcija vas doista pošteđuje mukotrpnog traženja jamca među prijateljima ili obitelji koji u pravilu neće prihvatiti da vam budu jamci jer možda imaju previše svojih kredita, no možda se ne žele izlagati riziku da otplaćuju vaš kredit ukoliko vi ne budete mogli uredno otplaćivati kredit.

Izbor davatelja kupi jamstvo

Uslugu Kupi jamstvo danas daju sve banke i kreditno financijske agencije osobama kojima je potreban jamac za dizanje kredita. Moguće je da ste već prezaduženi drugim kreditima pa je vaša kreditna sposobnost nedostatna za dizanje novog kredita, no moguća je situacija i da banka kod koje dižete veći iznos kredita jednostavno želi imati dodatno osiguranje da će kredit biti uredno otplaćivan.

Bez obzira o kojoj situaciji se radi potražit ćete financijsku instituciju kod koje možete kupiti jamstvo koje ćete koristiti za dizanje kredita. Možete se raspitati kod više davatelja usluge kupi jamstvo kako biste usporedili naknade i cijene za kupovinu jamstva, kako vas kupovina jamstva ne bi skupo koštala.

Također, možete usporediti uvjete koje vas traže za odobravanje jamstva jer se mogu razlikovati. Svakako će se i financijske agencije koje prodaju jamstvo željeti osigurati, jer u slučaju da vi ne otplaćujete redovne rate kredita banka kod koje dižete kredit aktivirat će izdano jamstvo.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.