Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno za neočekivane troškove

Novac je jedna od onih stvari koja nam je uvijek potrebna u životu. Isto tako se često može činiti da ga maltene nikad nemamo dovoljno jer nam uvijek nad glavom visi neki novi trošak koji moramo pokriti. Svakome se mogu dogoditi neki neočekivani troškovi za koje jednostavno nemate sa strane dovoljno novaca kako bi ih pokrili. Troškovi poput kvara na automobilu ili recimo hladnjaku nikad nisu mali, ali isto tako su nešto za što si ne možete dozvoliti da čekate sa rješavanjem. No kako doći do novaca kada je plaća još daleko, a nemate dostupnu nikakvu štednju sa strane? Ljudi u takvoj situaciji traže opcije kako bi se mogla napraviti posudba novca hitno. Neki se za to oslanjaju na prijatelje i obitelj no to nikad ne preporučujemo kao opciju osim ako nemate drugog izbora. Dugovi među prijateljima redovito znaju pokvariti međuljudske odnose. Danas postoje i bolji načini na koje se može izvesti posudba novca hitno.

Posudba novca hitno – koje su vaše opcije

Građani se za sve svoje novčane potrebe najčešće obraćaju bankama kao tradicionalnoj opciji za ikakve usluge posudbe novca. Banke su i dan danas dobra opcija ako su vam potrebni neki dugoročni namjenski krediti no ako ste u situaciji gdje vam treba posudba novca hitno, banke jednostavno nisu dovoljno efikasne niti brze. Bilo kakvo ostvarivanje kredita, čak ako je i manji, zahtjeva veliku količinu uloženog vremena i živaca. Banke će od vas zahtijevati veliku količinu papirologije i višestruke posjete poslovnici prije nego ćete doći do ikakvih novaca. Naravno, takva opcija vam jednostavno ne pomaže kada vam treba posudba novca hitno. Dobra je stoga vijest da banke danas nisu jedina opcija za kreditne potrebe građana. Naime, sve veći udio kreditnog tržišta preuzimaju kreditne kuće koje nude opciju brzih, nenamjenskih kredita, a posluju u potpunosti preko interneta. Radi se o modernim kreditnim rješenjima koja postaju sve popularnija među ljudima jer omogućuju brzu isplatu novca već isti dan kad ste poslali prijavnicu.

Posudba novca hitno preko interneta

Brzi, nenamjenski krediti se danas mogu lako ostvariti. Bitno je da ste punoljetni i da imate pristup internetu. Ako se radi o nekom manjem kreditu, ne morate čak niti slati potvrdu o mjesečnim prihodima. Posudba novca hitno se danas odvija preko ovlaštenih kreditnih kuća koje imaju postavljene svoje stranice na internetu. Na vama je da odaberete kreditnu kuću koja vam najviše odgovara s obzirom na kamate koje vam nude za visinu kredita koji vam treba. Kamate i sve druge informacije koje bi vas mogle zanimati možete lako provjeriti direktno na njihovoj stranici. Naime, većina će imati opciju online kalkulatora koji vam s obzirom na odabranu visinu kredita i rok otplate odmah računa koliko će vas doći mjesečna rata. Kada izaberete opciju koja vam odgovara, samo trebate izdvojiti par minuta vremena kako bi ispunili prijavnicu sa svim relevantnim podacima. Posudba novca hitno lako se obavlja preko interneta, a novac sjeda na vaš račun već isti dan nakon što ste se prijavili.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.