Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca – dođite do novca u diskreciji

U današnjim nepredvidivim okolnostima, mnogi od nas se suočava s visokim životnim troškovima koje ponekad naše male plaće jednostavno ne mogu u cijelosti pokriti. Zbog toga mnogi se oslanjaju na posudbu novca kao njihovo rješenje. No, rijetko tko od nas će se usuditi pitati nekoga iz svoje obitelji ili od prijatelja za posudbu novca. Najčešći razlog k tome je da ih je sram pitati, jer ne želimo da znaju da financijski loše stojimo. Drugi pak razlog može biti da ih je strah da bude ovo uništilo njihov odnos. U takvim okolnostima vam je privatna posudba novca odlično rješenje jer možete na diskretna, siguran i brzi način doći do novca bez da ste morali ikoga drugoga pitati za novac ili da se morate mučiti s kompliciranim postupcima ugovaranja pozajmice u banci. Privatna posudba novca nudi većina kreditnih kuća i online banke, a dostupne su za sve građane bez obzira na kredibilitet i primanja.

Privatna posudba novca – rješenje dostupno svima

Privatna posudba novca su vam vrsta pozajmice koje možete bez banke posuditi kod kreditne kuće, kreditne grupe, online banke i kod ostalih financijskih institucija. One vam omogućavaju da na diskretan način dođete do novca bez ičijeg saznanja. Odlično su rješenje kada vas neočekivano zadesi neki trošak ili visoki račun te vam treba novca odmah i sada. Privatna posudba novca će vam omogućiti da što prije pokrijete sve troškove i vratite se natrag na svoje dvije noge. Posuđeni novac možete iskoristiti u bilo koje svrhe, bez obzira da li trebate platiti nakupljene režije, kupiti si novu perilicu rublja ili pak da otplatite ostatak školarine za fakultet. Ujedno, ova pozajmica je dostupna za sve punoljetne građane. Za razliku od klasične banke, kod ovih novih financijskih institucija gotovo pa ne postoje kriteriji i uvjeti koje morate zadovoljiti za odobrenje pozajmice novca. Bitno je samo da redovno svaki mjesec dobivate primanja bilo koje vrste i da imate otvoren tekući račun koji nije ni zaštićen ni blokiran.

Privatna posudba novca – u par klikova do sigurne isplate novca

Zahvaljujući današnjem modernom dobu u kojemu živimo, nikada nije bilo lakše doći do dodatnog novca nego što je to danas. Sada možete bez ikakvog problema si osigurati dodatni novac putem interneta bez da morate se pomaknuti iz vašega naslonjača! Znamo koliko znaju biti naporne procedure dobivanja kredita u klasičnoj banci. Prilikom toga gubite i vrijeme i živce, a i novac. Zato je privatna posudba novca koji možete dobiti kod kreditne kuće i ostalih institucija puno bolja opcija jer se cijeli postupak odvija 100% online! Privatna posudba novca se može dobiti putem njihove web stranice gdje si sami možete odrediti koliki vam iznos pozajmice treba i koji rok otplate vama najviše paše. Naposljetku samo ispunite kratki obrazac te priložite presliku dokumenta. Od dokumentacije će vam samo trebati osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Čim vam kreditna kuća zaprimi vašu prijavu, u brzom roku će obraditi vaš zahtjev te ga odobriti. Isplata novca slijedi odmah nakon odobrenja, već isti dan možete očekivati novce na svom računu!

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.