Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice

Solida pozajmice – vaše rješenje kada vam je najpotrebnije

Zadnjih nekoliko godina se svijet u potpunosti promijenio te je to ostavilo velike posljedicu na ekonomiju. Promet je generalno oslabio, te je potreba za novcem postala veća neko ikada prije. Svakome od nas može zatrebati dodatni novac kako bismo mogli pokriti one osnovne ili neke veće troškove. Posudba novca od obitelji ili prijatelja za većinu nije opcija bilo zbog srama ili zbog toga što niti oni ne stoje financijski najbolje. Zato su u ovakvim okolnostima Solida pozajmice odlična opcija. Omogućuju Vam da na brz, jednostavan i siguran način dođete do novca bez puno čekanja. Solida pozajmice so dostupne za cjelokupno građanstvo bez obzira radite li na puno radno vrijeme, preko studentskog ugovora ili ste pak u mirovini. Bitno je za napomenuti da su njihove pozajmice nenamjenske, što znači da možete novca iskoristiti u bilo koje svrhe, bilo za sređivanje krova na vašoj vikendici, kupovinu nove kuhinje ili za plaćanje vozačkog ispita!

Solida pozajmice – pozajmice za svaku primjenu

Solida pozajmice su odlično rješenje za pokrivanje svih manjih troškova, bez obzira o čemu se točno radilo. Bilo da su vas zadesile velike režije, trebate auto odvesti na servis ili vam se pak pokvario neki kućanski uređaj pa morate pod hitno kupiti novi uređaj. Također, Solida pozajmice možete iskoristiti i za druge stvari, ne nužno samo da platite režije ili servis automobila. Možete primjerice iskoristiti pozajmicu za plaćanje troškova za vjenčanje, za uplatu aranžmana za putovanje u neku egzotičnu i daleku zemlju ili da si malo obnovite svoju garderobu. Postoji 1000 načina kako možete iskoristiti pozajmicu, a na vama je da odlučite kako ćete iskoristiti! Njihove pozajmice su dostupne za sve građane starije od 18 godina. Kod njih ne postoje kao kod klasične komercijalne banke visoki kriteriji koje morate ispunjavati. Samo im je bitno da primate redovito mjesečna primanja bilo koje vrste i da imate otvoreni tekući račun koji nije ni blokiran ni zaštićen.

Solida pozajmice – jednostavno online ugovaranje pozajmice

Solida pozajmice se mogu veoma lako ugovoriti online, bez da morate pritom otići do njihove poslovnice. Omogućuju svakome lak pristup pozajmica kada im to najviše treba. Ne morate se više brinuti kako ćete doći do novca, jer uz Solida pozajmice moći ćete već isti dan doći do novca bez ikakvih problema. Sve što trebate učiniti kako biste si osigurali novac je da samo ispunite njihov kratki obrazac za slanje zahtjeva, pošaljete im presliku vaše važeće osobne iskaznice i kartice od vašeg tekućeg račun i to je to! Čim njihov tim vidi vaš zahtjev, odmah će se baciti na posao. U većini slučajeva već isti dan odobravaju pozajmice. Primjerice, ako ste ujutro poslali svoj zahtjev već do podneva će vam odobriti pozajmicu. Također, s isplatom novca su isto tako brzo. Odmah po odobrenju vam isplaćuju cjelokupni iznos pozajmice na vaš tekući račun. Novce možete odmah početi koristiti, što znači puno za one kojima je novca pod hitno potreban.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.