Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke

Zajam na ruke je najtraženija vrsta posuđivanja novca

Kada hitno trebate gotovinu, ne tražite je u banci jer znate koliko dugo traju bankarske procedure, koliko papirologije trebate skupiti, koliko je čekanje odobrenja neizvjesno, a na odbijenicu ne smijete ni misliti. U biti, kada novac trebate odmah, zajam na ruke je najtraženija vrsta posuđivanja novca na kreditnom tržištu. Nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni pozajmljivači su počeli graditi svoj poslovni rejting sa ovom vrstom online pozajmica, a novac na ruke ili na račun, vi birate.

Zajam na ruke je najbrža kratkoročna pozajmica koju možete dobiti, no ipak trebate paziti od koga posuđujete, tko ima najbolje kreditne uvjete. Svatko se može naći u situaciji kada mu hitno treba određena suma novca. Nekada davno (prije interneta), takve kratkoročne pozajmice su davale štedionice, ali s pojavom interneta one su pozatvarale svoja vrata, a online pozajmice su nastavile njihov posao. Ne zna se zašto bankama male pozajmice nisu isplative, ali je činjenica da ih banke ne daju.

Zajam na ruke kada ne želite da itko zna da posuđujete novac

Rodbina, prijatelji i kolege s posla više nisu osobe na koje možete računati za posudbu novca, zato jer su u sličnoj ili još goroj financijskoj situaciji nego vi. Banke odobravaju razne vrste dopuštenih minusa po vašem tekućem računu i to je jedini vid kratkoročne pozajmice koji od banke možete dobiti i možda baš zato, zbog minusa koji banka traži u cijelosti vama treba brzi zajam na ruke, jer vam ne daju ni kreditnu karticu zbog nepodmirenog minusa.

Brzi zajam na ruke kada ne želite da itko zna da posuđujete novac, ni obitelj, ni prijatelji, ni kolege, jer ne želite da itko likuje nad vašim nevoljama. Želite svoj problem riješiti u tišini, bez publike i bez ičijeg predbacivanja. Brzi novac trebate ako želite zatvoriti minus na računu, podmiriti nakupljene neplaćene račune, platiti hitan popravak auta jer vam je potreban za posao, platiti djetetu maturalno putovanje, vratiti stari dug prijatelju i spasiti čast i dragocjeno prijateljstvo.

Zajam na ruke podrazumijeva isplatu odmah

Ove vrste online pozajmica možete zatražiti samo uz osobnu iskaznicu i vašu bankovnu karticu. Zahtjev za zajam predajete online putem uz dogovor o otplati odobrenje stiže odmah, a zajam na ruke podrazumijeva isplatu odmah, vi odlučujete da li novac želite na ruke ili na račun. Ako vam novac treba za više namjena, a ne želite da vam ga banka odmah skine sa računa za bankovni minus, više će vam odgovarati isplata novca na ruke.

I ako želite spriječiti ovrhe zbog neplaćenih računa, zajam na ruke je najbrži novac koji možete dobiti. I ako želite biti kum na visini, jer vas je prijatelj zamolio da kumujete njegovom iznenadnom vjenčanju ova vrsta zajma će vam najbolje odgovarati. Iznenadno krsno kumstvo, koje se zbog dobrih običaja ne odbija također možete odraditi sa stilom i na visini upravo sa ovakvom brzom pozajmicom. Nažalost mnoge građane i tužni životni događaji, poput iznenadnih smrtnih slučajeva stjeraju u financijski škripac.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.