Brza pozajmica do 4000 EUR

Nudimo brze pozajmice, kredite i zajmove na rate. Kada vam je novac hitan, mi uskačemo!Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane služee za izlazak iz blokade

U posljednjih nekoliko godina svjedoci smo sve nestabilnije globalne situacije. Događanja u svijetu su neminovno imala utjecaja i na našu zemlju, a to se posebice odrazilo na cijenama. Cijene svega konstantno samo rastu dok građanima plaće stagniraju ili čak ostaju bez njih radi velikog vala otkaza. Krajnji rezultat toga je da se sve više ljudi našlo na rubu siromaštva, a po nekim procjenama se tu radi o više od 350 000 građana. Gubitak primanja nosi sa sobom nemogućnost otplaćivanja prijašnjih kredita što na kraju rezultira blokadom. Ako dođe do ovakve situacije, prvi korak koji bi trebali napraviti je pronaći način za izlazak iz blokade, a u ovome vam mogu pomoći brzi krediti za blokirane. Danas na ponudi imate raznovrsne kredite za sve situacije no većina njih kao preduvjet ima da niste u blokadi. Brzi krediti za blokirane su iznimka jer su kreirani specifično s namjerom da vam pomognu maknuti se iz blokade.

Brzi krediti za blokirane lako se ostvaruju

Brzi krediti za blokirane poznati su i pod nazivom krediti bez HROK-a. HROK je kratica za Hrvatski registar obveza po kreditima, a u njemu je evidentirano ako imate račun u blokadi. Banke i druge kreditne institucije redovito se referiraju na tu listu prilikom odlučivanja hoće li vam se odobriti zahtjev za kreditom, a ako se nalazite na toj listi, u većini slučajeva ćete automatski dobiti ne kao odgovor jer vas se smatra prevelikim rizikom. Ipak, ne očajavajte jer to ne znači da ste ostali bez opcija. Brzi krediti za blokirane mogu se ostvariti kod ovlaštenih kreditnih kuća koje vam mogu odobriti kredit bez obzira na vašu kreditnu sposobnost ili činjenicu imate li koji račun u blokadi ili ne. Ovdje se radi o nenamjenskim kreditima kojima je primarni cilj da vas se izvuče iz blokade no na vama je kako ćete dobiveni novac točno iskoristiti. Cijeli proces dobivanja kredita je jednostavan i može se srediti kroz 24 sata.

Brzi krediti za blokirane dostupni su preko interneta

Ako ste u situaciji gdje su vam potrebni brzi krediti za blokirane, bitno je da imate na umu da je ovo tip usluge koji je dostupan samo preko interneta. Opciju ovakvih kredita nude vam ovlaštene kreditne kuće koje sve više preuzimaju na sebe kreditne potrebe građana budući da djeluju brže i s manje prepreka nego tradicionalne banke. Online poslovanje znači da se znatno smanjuje ikakva papirologija, a zahtjev za kreditom možete predati u bilo kojem trenutku kada imate priliku spojiti se na internet. Kako bi došli do kredita, prvo potražite kreditnu kuću koja nudi opciju brzi krediti za blokirane. Na njihovoj stranici tada imate opciju izabrati iznos kredita koji vam je potreban i preferirani rok otplate. Istovremeno vam je prikazan i točan iznos mjesečne rate bez dodatnih skrivenih troškova. Nakon toga sve što trebate napraviti je ispuniti prijavnicu za koju vam treba svega nekoliko minuta. Vaš zahtjev odobrava se već isti dana ili najkasnije kroz 24 sata.

Brza pozajmica uz mnoge benefite

Stari klijenti kao i novi imaju mnoge pogodnosti i benefite žele li kod nas zatražiti brzu pozajmicu, brzi kredit ili brzi zajam. Tako sve NOVE korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 EUR na maksimalan rok do 30 dana, dok za stare tj, postojeće korisnike nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste.